Certifikati

Predstavljajo nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

Bonitetna ocena odličnosti 

Predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Bonitetna odličnost je tako potrditev dosežkov podjetja in zagotovilo strankam ter poslovnim partnerjem o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti podjetja.

Bonitetno oceno odličnosti imajo le najboljša podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazali kot zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev. Le 23, 2 % podjetij na trgu je bonitetno odličnih, kar vaše podjetje uvršča v sam vrh najboljših pravnih subjektov v Sloveniji.

Certifikat bonitetne odličnosti (Creditworthiness rating excellence) je uveljavljen tudi v mednarodnem okolju in zato še posebej primeren za podjetja, ki poslujejo ali želijo poslovati s tujino. Bonitetna odličnost je evropsko priznana referenca finančnega poslovanja podjetja, ki omogoča lažje in hitrejše poslovno odločanje z manj tveganja.

Prejemniki zlate bonitetne odličnosti

Naše storitve

Media Impeks je vaš partner v distribuciji izdelkov. Nudimo tudi servis izdelkov in 24 urno podporo kupcem.

Distribucijska mreža

Distribucijski center

Servisna točka

24 urna podpora

sl_SISlovenian